Behandeling bij Kliniek voor Ademtechniek

Diagnose
Behandeling in 4 stappen
Kliniek voor ademtechniek praktijk
Afspraak maken?

Hoe ziet een behandeling bij Kliniek voor Ademtechniek eruit?

Je ervaart ademhalingsklachten die invloed hebben op je dagelijkse functioneren. Misschien ben je al bij een (huis)arts geweest, maar heb je nog steeds klachten. De behandeling bij Kliniek voor ademtechniek bestaat uit een paar stappen.

Hoe wordt een diagnose gesteld?

Als je bij ons langskomt, beginnen we met twee goede gesprekken. Één met de longarts (gemiddeld 1 uur) en één met de fysiotherapeut/ademhalingsspecialist.

We stellen vragen over je klachten, je fysieke en mentale situatie, luisteren goed en doen een lichamelijk onderzoek. Daarna bespreken we onze bevindingen met je en stellen een vervolg voor. Dit noemen we ook wel de diagnose.

Hoe werkt de behandeling?

Meestal heb je 4 tot 6 behandelingen nodig in een periode van 6 weken. Het zwaartepunt ligt op de dagelijkse oefeningen, die je zelf doet. Woon je ver weg? Soms kunnen we een deel van de behandeling via een videoconsult laten verlopen. Lees hier hoe een behandeling middels ademtherapie werkt.

Wat kost een behandeling bij de Kliniek voor Ademtechniek?

Het consult bij de longarts (60 min) kost 185,- Dat is in principe onverzekerde zorg en de rekening moet je dus zelf betalen. Sommige zorgverzekeraars betalen (een deel) terug. Als je verzekerd bent voor fysiotherapie wordt de behandeling door de zorgverzekeraar vergoed. Voor meer informatie over de kosten en verzekering kun je kijken bij de tarieven pagina.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt een afspraak maken door ons te bellen, mailen of het formulier in te vullen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en er zal spoedig contact met u opgenomen worden door een van onze artsen. Voeg altijd uw telefoon nummer toe, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Of neem contact op met ons via 040 2019108 of afspraak@kliniekvoorademtechniek.nl

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Bedankt! Wij nemen spoedig contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden... Probeer het later nog eens